QX7 copy just switches/functions etc instead of whole model?

General Help and support for the Taranis Radio.
Post Reply
bpjacobsen
Posts: 28
Joined: Sat Jul 27, 2019 7:02 pm
Country: -

QX7 copy just switches/functions etc instead of whole model?

Post by bpjacobsen » Fri Aug 02, 2019 1:13 am

Is there any way to copy just for example the logical switches from one model to another instead of the whole model? For example, I will be using exactly the same logical switches for two planes. Would like to copy all LS from one to the other instead of having to do them all one by one manually. Is this possible?


bpjacobsen
Posts: 28
Joined: Sat Jul 27, 2019 7:02 pm
Country: -

Re: QX7 copy just switches/functions etc instead of whole model?

Post by bpjacobsen » Fri Aug 02, 2019 2:45 am

So far, it appears you can copy/paste the mixes and inputs, but not the SF or LS stuff. If anyone knows of a way, please let me know.

User avatar
Kilrah
Posts: 10241
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: Switzerland

Re: QX7 copy just switches/functions etc instead of whole model?

Post by Kilrah » Fri Aug 02, 2019 6:04 am

You can by right clicking on the labels.

bpjacobsen
Posts: 28
Joined: Sat Jul 27, 2019 7:02 pm
Country: -

Re: QX7 copy just switches/functions etc instead of whole model?

Post by bpjacobsen » Fri Aug 02, 2019 3:03 pm

crud, that was the only thing I didn't try. lol. thanks!


Post Reply

Return to “General help (FrSky Taranis radio)”