X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post Reply
JeffinSpringOH
Posts: 3
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:22 pm
Country: United States

X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post by JeffinSpringOH » Mon Jan 20, 2020 9:46 pm

Good morning,
I flashed to OpenTX 2.3.5, tried it twice, in "calibration mode screen" the graphics for the gimbals are gone.
The sliders graphics show and the Pots but the gimbal graphics do not display.
Is this a fault others are finding?
Should I try to do a reset button and battery disconnect and re-flash or is this a know issue with 2.3.5?
Thank you,
JeffinSpringOH


User avatar
Kilrah
Posts: 10739
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: Switzerland

Re: X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post by Kilrah » Tue Jan 21, 2020 4:28 am

Would be proper SD contents missing.

JeffinSpringOH
Posts: 3
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:22 pm
Country: United States

Re: X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post by JeffinSpringOH » Thu Feb 06, 2020 2:05 am

Thank you,

How do I get the Wizards to run on X10S? I get the screen but no glider or plane icons

User avatar
Kilrah
Posts: 10739
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: Switzerland

Re: X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post by Kilrah » Thu Feb 06, 2020 4:21 am

Again missing files likely...

JeffinSpringOH
Posts: 3
Joined: Mon Jan 20, 2020 9:22 pm
Country: United States

Re: X10S Horus updated to 2.3.5 and gimbal graphics gone

Post by JeffinSpringOH » Sat Mar 28, 2020 5:27 pm

Thank you.


Post Reply

Return to “openTx for FrSky radios”