Model select X10s opentx

Hardware help and support for the FrSky Horus. (not yet released)
Post Reply
User avatar
1275mini
Posts: 55
Joined: Sun Nov 22, 2015 8:57 am
Country: United Kingdom

Model select X10s opentx

Post by 1275mini » Fri Jan 26, 2018 2:28 pm

Just changed X10s over to opentx
I am haveing trouble setting up models
On setup new model screen i cannot change the model from plane is the any way to select another type of model ?
Looking on sd card I see a few different types of models but can't access them


User avatar
Kilrah
Posts: 10416
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: Switzerland

Re: Model select X10s opentx

Post by Kilrah » Fri Jan 26, 2018 6:19 pm

That's only a basic help wizard that at this point only exists for planes. Just press RTN to exit it and you can set up anything as usual.

User avatar
1275mini
Posts: 55
Joined: Sun Nov 22, 2015 8:57 am
Country: United Kingdom

Re: Model select X10s opentx

Post by 1275mini » Fri Jan 26, 2018 9:41 pm

Thanks 🙏


Post Reply

Return to “FRSky Horus radio”