Using FrSky S6R with ersky9x

erskyTx runs on many radios and upgrade boards
ersky9x was a port of er9x for use on the sky9x board.
Wildvortex
Posts: 86
Joined: Sun Jun 05, 2016 11:45 pm
Country: United States

Re: Using FrSky S6R with ersky9x

Post by Wildvortex » Thu Jun 11, 2020 6:38 pm

Ran it on a very rough gasser before without any trouble. Good thing is if there is a problem you can quickly turn the gain down then get to the switch but truthfully never had a problem. Then again i rarely used it. As I said really only have them for high wind days.
Would love to find a stabilizer that has an extra elevator and aileron out. That would be good for a gas engine. I hate Y cables especially on power hungry high torque servos. The elevators are far enough on these big planes as it is.


User avatar
MikeB
9x Developer
Posts: 17242
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:24 pm
Country: -
Location: Poole, Dorset, UK

Re: Using FrSky S6R with ersky9x

Post by MikeB » Thu Jun 11, 2020 7:28 pm

Are you looking for THREE outputs for each, or have you missed that channel 5 may be set up for AIL2 and channel 6 set up for ELE2?

Mike
erskyTx/er9x developer
The difficult we do immediately,
The impossible takes a little longer!

Wildvortex
Posts: 86
Joined: Sun Jun 05, 2016 11:45 pm
Country: United States

Re: Using FrSky S6R with ersky9x

Post by Wildvortex » Thu Jun 11, 2020 7:47 pm

I am speaking on other stabilizers. Have this one set up on 5 and 6. That's why I want to use it. Most other brands just have one output each unless you go sbus.


Post Reply

Return to “erskyTx (was ersky9x)”