Problem with Taranis gimbals.

Where to find parts? Refactoring your entire transmitter, new cases? Sticks etc..
Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Sun Sep 24, 2017 5:17 pm

UPDATED POST:

Hi everyone. What I thougt it was going to be an easy task, has resulted to be a pain.

I installed a couple of Taranis Gimballs on my flysky, I followed Joao tutorial: viewtopic.php?f=126&t=7987

At the beginning I thought I was going to be able to unplug the flysky gimbals and plug the taranis ones, but as you know it is not like that. So I unsoldered the flysky connectors, and I soldered the wires straight to the holes in the small board.

First I installed the right gimbal and it seems to work perfect, but with the other as you can see in the video, I had a lot of problems.

https://youtu.be/8dcBcmkSaQE

Video 2:

https://youtu.be/l6UAzuES0TA


So I tried desoldering and soldering again the wires to the small board, and I think I ended breaking it.

Do you have any idea what could i do?


Mods done some time ago and with good results:
9xtreme with sd card.
PPM Protection (the resistor in the back plate, for preventing damaging the radio when removing the module switched on.
4, 3 pos switches.
Lifepo battery.
Pot replaced with a 6 pos switch.


Mods recently done with might or might no have nothing to do with the problem:
Installed reversed polarity. I installed this piece: http://www.ebay.com/itm/10PCS-SS34-Vish ... SwlaxWNrVN
Installed battery on the 9xtreme
Replaced stock gimbals to taranis ones.
Last edited by Rad on Mon Sep 25, 2017 5:31 am, edited 3 times in total.


User avatar
bob195558
Posts: 2085
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Problem with Taranis gimbals. (Turnigy 9x Radio)

Post by bob195558 » Sun Sep 24, 2017 6:15 pm

Hi Rad,
See here for some possible help: (viewtopic.php?f=26&t=10428&start=30#p132126).
Some info about wrong wiring colors in the Turnigy 9x radios (viewtopic.php?f=95&t=9977&start=30#p128295).

Bob B.
Last edited by bob195558 on Thu Oct 19, 2017 2:26 pm, edited 3 times in total.
Er9x on 9x radio, with Smartieparts Programmer and TelemetrEZ Board.
ErSky9x on Taranis, Sky9x, 9Xtreme radios.

3D Printing upgrades with (CR10 3D Printer): (http://openrcforums.com/forum/viewforum.php?f=85).

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Sun Sep 24, 2017 6:42 pm

Hi Bob, I guess the wires are correct, because the stick moves in the direction I want, but it as you can see in my video, one of the sticks does not work very wel...

It worked like that after installing the gimbal, and then after soldering and unsoldering the wires, I think I broke the small PCB.

I contacted flysky to try to buy spares, but in case they dont reply, does anybody know where can I buy a couple?

And most important: Why does my gimball work like that?

User avatar
MikeB
9x Developer
Posts: 16526
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:24 pm
Country: -
Location: Poole, Dorset, UK

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by MikeB » Sun Sep 24, 2017 7:03 pm

Here is a circuit of the 9X. The wiring on the trim/gimbal board is shown on the third sheet, so you could check that to see if everything is connecting OK. You may even be able to wire the gimbals up avoiding the small PCB with this information.

Mike.
Attachments
TH9X Schematics.zip
(229.38 KiB) Downloaded 35 times
erskyTx/er9x developer
The difficult we do immediately,
The impossible takes a little longer!

User avatar
bob195558
Posts: 2085
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by bob195558 » Sun Sep 24, 2017 7:39 pm

I see, ..... your left Gimbal behaviors like the original turnigy gimbal pots when they go bad.
Maybe it was bad when you received it ? and so maybe where you purchased it, will make good for it, by asking them ?
Er9x on 9x radio, with Smartieparts Programmer and TelemetrEZ Board.
ErSky9x on Taranis, Sky9x, 9Xtreme radios.

3D Printing upgrades with (CR10 3D Printer): (http://openrcforums.com/forum/viewforum.php?f=85).


Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Sun Sep 24, 2017 8:32 pm

Well, I have some news here...

Bob, your idea was great, so I unsoldered the Taranis gimbal and I installed the old flysky gimbal... And it does exactly the same, so then I dont think the taranis gimbal is defective in any way.

I also noticed the ELE and RUD switches now dont work (modded to 3 pos)... The rest of the radio works perfect. but those ones are dead...

I hope if I fried something, is not the 9xtreme...

EDIT: WIth ELE Neutral, RUD does nothing.

With ELE down, RUD down does DOWN,

With ELE UP, RUD down does UP
Last edited by Rad on Sun Sep 24, 2017 9:18 pm, edited 1 time in total.

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 8:57 pm

In the video, at least for me, it looks like your right gimbal is also not working correctly.. it looks like it is also jumping.

I did post the wire colors that are normally used on the 9x radio, but if you look at the very beginning of my 9xtreme installation guide, you will see that on another radio the wire colors are swapped. It seems that some Flysky workers might be color blind :)
Better is to measure which of the wires is the +V, and which of them is Ground with them disconnected from the gimbal. When you find those, the other is obviously the signal wire that connects to the middle pin of the pot.

But the problem you're seeing looks quite strange to me.. What happens if you connect the original gimbal?

What version of ErSky9x do you have installed on your radio?
Please update to the latest test version from here:

viewtopic.php?f=7&t=4676

Download "ersky9xProvR221e7.zip" and flash "ersky9XT_rom.bin" to the radio.
Then start the radio in maintenance mode by turning it ON while holding both horizontal trims away from each other, for a second or so, and then release them.. Then update the bootloader from the same file.

After you did that please turn the radio ON and press the UP key LONG to enter the debug menus and then LEFT 3 times to get to a menu called "Slave". On the lines below you have a line "Revision", and another "Available". What numbers are in front of those? I have "0.7".

This might not have anything to do with your problem but we never know. And specially this last step should be done on every 9xtreme board anyway.
It is also a good idea to have the bootloader up to date.. :)

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 9:13 pm

Rad wrote:
Sun Sep 24, 2017 8:32 pm
Well, I have some news here...

Bob, your idea was great, so I unsoldered the Taranis gimbal and I installed the old flysky gimbal... And it does exactly the same, so then I dont think the taranis gimbal is defective in any way.

I also noticed the ELE and RUD switches now dont work (modded to 3 pos)... The rest of the radio works perfect. but those ones are dead...

I hope if I fried something, is not the 9xtreme...
Please check all connectors are well seated, specially the 6 pin one on the right side when you open the radio with the gimbals facing down. It is a 6 pin connector that connects to the 9x original mainboard. Both ELE and RUD switches connect there..
Also check the 9xtreme's pogo pins are making good contact with the original 9x mainboard pads. If necessary losen the screws and carefully re-position the 9xtreme board. Then tighten the screws again. Be careful not to over tighten them.

Check if the gimbals now work as they should.

João

EDIT: Watching your video, I got the feeling that your radio's screen is not updating as it should. That could be caused by a bad connection between the 2 boards.
What happens if you connect a servo to the receiver.. Does it responds to the sticks as it should, or does it jumps around like on the display??
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Sun Sep 24, 2017 9:26 pm

jhsa wrote:
Sun Sep 24, 2017 9:13 pm
Rad wrote:
Sun Sep 24, 2017 8:32 pm
Well, I have some news here...

Bob, your idea was great, so I unsoldered the Taranis gimbal and I installed the old flysky gimbal... And it does exactly the same, so then I dont think the taranis gimbal is defective in any way.

I also noticed the ELE and RUD switches now dont work (modded to 3 pos)... The rest of the radio works perfect. but those ones are dead...

I hope if I fried something, is not the 9xtreme...
Please check all connectors are well seated, specially the 6 pin one on the right side when you open the radio with the gimbals facing down. It is a 6 pin connector that connects to the 9x original mainboard. Both ELE and RUD switches connect there..
Also check the 9xtreme's pogo pins are making good contact with the original 9x mainboard pads. If necessary losen the screws and carefully re-position the 9xtreme board. Then tighten the screws again. Be careful not to over tighten them.

Check if the gimbals now work as they should.

João

EDIT: Watching your video, I got the feeling that your radio's screen is not updating as it should. That could be caused by a bad connection between the 2 boards.
What happens if you connect a servo to the receiver.. Does it responds to the sticks as it should, or does it jumps around like on the display??
Hi Joao. I flashed a test version only two days ago, but I have seen there is a newer one, so I will try it tomorrow, and also I will test the servo tomorrow morning.

I checked all the connectors, and everything seems to be OK. I tested the switches for a while and I discovered this:
WIth ELE Neutral, RUD does nothing.

With ELE down, RUD down does DOWN,

With ELE UP, RUD down does UP


I checked the 9xtreme, I removed it two days ago for installing the battery, and now I inspected it again and seems to be OK.

Little offtopic here: I think I have seen somewhere that there was a mod about replacing the case radio screws with something, for not to wear the radio case. Do you know if that is true or did I just had a dream with it? If exist, where can I find them?

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 9:30 pm

Rad wrote:
Sun Sep 24, 2017 9:26 pm

Little offtopic here: I think I have seen somewhere that there was a mod about replacing the case radio screws with something, for not to wear the radio case. Do you know if that is true or did I just had a dream with it? If exist, where can I find them?
I think Smartieparts sold a kit a while ago.. Don't know if it is still available, but I don't think so..

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 9:35 pm

Were both switches working before?
Does The Pot next to the ELE switch work?

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Sun Sep 24, 2017 9:38 pm

jhsa wrote:
Sun Sep 24, 2017 9:35 pm
Were both switches working before?
Does The Pot next to the ELE switch work?

João
Yes to both questions.

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 9:40 pm

WIth ELE Neutral, RUD does nothing.
What do you mean by "Nothing"?
With ELE down, RUD down does DOWN,

With ELE UP, RUD down does UP
Please check your connections. maybe you swapped the wires from the switches?
Check for broken wires on the switches.
Check the switch configuration in the "Hardware" menu.

I know that I'm repeating myself, but again, did those switches ever work after their mod?

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Sun Sep 24, 2017 9:44 pm

jhsa wrote:
Sun Sep 24, 2017 8:57 pm


After you did that please turn the radio ON and press the UP key LONG to enter the debug menus and then LEFT 3 times to get to a menu called "Slave". On the lines below you have a line "Revision", and another "Available". What numbers are in front of those? I have "0.7".

João
Also, please answer this. ;) :)

Sorry, it is difficult when we don't have the radio in front of us, so we need as much detail as you can give us ;) :)

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Mon Sep 25, 2017 4:52 am

Hi Joao, sorry I did not reply you yesterday, I went to bed, I was tired after some hour fighting with the radio.

I updated the firmware.
The Slave says: Revision 0.7, Available 0,7.

And in version, V.6992- 23.09.2017
ersky-pe7r221 9xt


I was using the three pos switches for a year or so, with no problems.
I checked the wires and everything seems to be OK
jhsa wrote:
Sun Sep 24, 2017 9:40 pm
WIth ELE Neutral, RUD does nothing.
What do you mean by "Nothing"?
With nothing I mean it does nothing. Like if I were not moving the switches.
Last edited by Rad on Mon Sep 25, 2017 5:13 am, edited 1 time in total.

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Mon Sep 25, 2017 4:52 am

https://youtu.be/l6UAzuES0TA

Sorry guys the video is not very clear. The screen looks a bit strange because I did not remove the protecting plastic, lol.

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Mon Sep 25, 2017 8:51 am

Whatever is happening, it seems to be affecting only the left side of the radio. Left gimbal, and both troubled switches are also on the left.. Please check there is ground on the switches and on the gimbal, measured from some ground point on the board, Perhaps from the expansion grid..
Remove the 9XT and look for bad soldering or solder shorts between pins on all connectors. It wouldn't be the first time it happened, nor the second..

João

EDIT: By the way, Steven from Smartieparts just posted on the forum saying he will post the 9xtreme files so we can better diagnose and fix problems.


My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Wed Oct 18, 2017 4:57 pm

Well guys, very BAD news here. After struggling with the gimbals problem, I decided to order another flysky radio and start again. So I received it, and when I was going to install the 9xtreme on it I saw this (see attached pics)

So... Why that happened? What can I do now? Where can I send it to repair? Its a pity that the 9xtreme is no longer for sale, and also Im short of funds for buying one anyway...

Edit: I installed the 9xtreme in the old radio, and everything seems to work except the problems already mentioned... Hope somebody can fix it for me.
Attachments
abca0dca-ad5b-43d6-bb4d-faf2c63daca2.jpg
549e675e-f121-4f1f-bb60-c419e667b77d.jpg

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Wed Oct 18, 2017 8:19 pm

Geeehhhhhhhhhhhhh.. You must have shorted something.. Can you please follow that trace and see where it goes? it looks like it goes from one connector to the other?
Then we can have a look at the schematic.

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Wed Oct 18, 2017 8:36 pm

Yeah, thats probarbly my fault, and I might shorted something, but I have no idea when or how... Maybe when soldering the gimballs to the small pcb? I cant really tell...

According to my eyes, what is shorted is this, but I can not see it very clearly...

The thing is, I am sure that I will be unable to fix it by myself, and due to the 9xtreme is no longer produced, is there anywhere where I can send the board to be repaired? If not, what can I do with my 9x radio?

I also contacted Steve, so maybe he can help me.
Attachments
549e675e-f121-4f1f-bb60-c419e667b77d.jpg

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Wed Oct 18, 2017 8:49 pm

Do you have a multimeter that you could use to measure continuity?

Where in the world are you? maybe someone near you could help

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Wed Oct 18, 2017 9:03 pm

jhsa wrote:
Wed Oct 18, 2017 8:49 pm
Do you have a multimeter that you could use to measure continuity?

Where in the world are you? maybe someone near you could help

João
I had one and I lost it yesterday when working on my car, lol.

Im Spanish living in Graz, Austria.

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Wed Oct 18, 2017 9:08 pm

That blue line seems to be the charging circuit. The yellow seems to be the BATT voltage after the switch.

Did you connect something to the radio's charge port?
Did you short the battery while charging it?
Did you connect the charger to thew charging port with the battery removed?

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Wed Oct 18, 2017 9:10 pm

Also, do you have anything connected to that pin of the expansion grid? Pin 11??

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

s_mack
Posts: 880
Joined: Thu Dec 29, 2011 6:11 am
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by s_mack » Wed Oct 18, 2017 9:32 pm

I really wish I could help, I do. But there's absolutely no stock. I can provide whatever information you may need for a repair attempt, in terms of diagrams, part numbers, etc.

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Thu Oct 19, 2017 5:43 am

jhsa wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:08 pm
That blue line seems to be the charging circuit. The yellow seems to be the BATT voltage after the switch.

Did you connect something to the radio's charge port?
Did you short the battery while charging it?
Did you connect the charger to thew charging port with the battery removed?

João
I have never conected anything to the radio charge port. I thought it had no use when using lifepo batteries, so I always charge and balance the battery outside the radio and model

I must say I did the reverse polarity mod shortly before noticing the gimbals problem, so the mistake might be there, but I dont think so.

Also I have not connected anything to the expansion grid so far. My idea was to install the multiprotocol module, but I have not even tried due to the gimbal problems that I wanted to fix first

Due to there are no more 9xtreme, do you think if I can send the board somewhere for repairs? If it is unrepairable, what alternative do I have for using my radio as always?

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Thu Oct 19, 2017 6:02 am

s_mack wrote:
Wed Oct 18, 2017 9:32 pm
I really wish I could help, I do. But there's absolutely no stock. I can provide whatever information you may need for a repair attempt, in terms of diagrams, part numbers, etc.
That will be helpful. Could you please send it to my email? If I find somebody who repares PCBs (Im sure there must be people that do it) they will probarbly need it, specially when I dont have another working board for them to compare.

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Thu Oct 19, 2017 12:03 pm

Update. Surprisingly in my small City there is a bunch of guys that every month or so met and repair things for free! They say they think they can repair it, but it will help a lot to bring them as many data as possible. So if any of you have any data or something that I can bring to them, would be great!

User avatar
jhsa
Posts: 18850
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by jhsa » Thu Oct 19, 2017 12:50 pm

First thing is to find out if those traces are really completely burnt, if they are not shorting to anything else, and then repair them with some wires. Can you post a picture of the backboard (PCB on the back) of your radio? good resolution please.. I wonder if something is shorted there.

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Rad
Posts: 258
Joined: Wed Apr 20, 2016 3:43 pm
Country: -

Re: Problem with Taranis gimbals.

Post by Rad » Thu Oct 19, 2017 4:01 pm

Updating photos...
Attachments
IMG_20171019_172250.jpg
IMG_20171019_172236.jpg
IMG_20171019_172226.jpg
IMG_20171019_172217.jpg
IMG_20171019_172207.jpg
IMG_20171019_172146.jpg
IMG_20171019_172135.jpg
IMG_20171019_172130.jpg
IMG_20171019_172129.jpg
IMG_20171019_172119.jpg


Post Reply

Return to “Hardware Mods”