Search found 20 matches

by matzeeg3
Thu Dec 28, 2017 7:08 am
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

So now i found the time to try the desoldering.
i think it looks bad
is it posible to repair or is it waste now?
by matzeeg3
Thu Dec 14, 2017 5:39 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: RE: Re: Blank screen after flashing opentx

jhsa wrote:A good pair of eyes, a good magnifier, good soldering iron with a fine tip, good solder, lots of flux and lots of patience.. :D ;)

João
Let's see witch parts I have ;)
by matzeeg3
Thu Dec 14, 2017 5:05 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

so i decided to the 128-16AU because i can use it with the er9x and opentx. now the complicated part the soldering.
have to finde time for it.
by matzeeg3
Mon Dec 11, 2017 5:17 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

Thanks a lot João
by matzeeg3
Mon Dec 11, 2017 4:30 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

if we are on this step can you tell me in a short the diference between opentx and er9x?
if i decide to stay on opentx will the atmega a post will be the right or do i need the 16a Version? i don´t find informations for that
by matzeeg3
Mon Dec 11, 2017 2:45 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

is the atmega2561-16u compatible to OpenTX? (not eepx or er9x)
Pictures attached
by matzeeg3
Mon Dec 11, 2017 1:18 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

no i don´t know if my processor is bad. but i don´t get any connection.
is this a good new prozessor: https://www.ebay.de/itm/Atmel-ATMEGA128 ... SwuTxV~WWa
?
by matzeeg3
Mon Dec 11, 2017 8:56 am
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

so am i right that i destroy my mainboard? is there a way to buy only a new processor or do i have to buy a new mainboard?
by matzeeg3
Fri Dec 08, 2017 12:02 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

It looks like you might have some connection problem. Could you please post a picture of your 9x mother board. Also check that no pogo pins are bent on the smartieparts board, or that their springs are locked and not making contact. You could also try eepe instead of companion.. Please download it ...
by matzeeg3
Fri Dec 08, 2017 10:57 am
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

i attached a picture with the settings of my companion. Well, I only see a picture of Avrdude's output,not one of the configuration settings.. Please try adding -B 100 to the extra arguments field. Try doing a reading of the eeprom or firmware instead of trying to flash the radio.. João Hi Joâo, i ...
by matzeeg3
Fri Dec 08, 2017 10:23 am
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

i just check the vcc power if i power on the transmiter i get +5v on the vcc.
by matzeeg3
Fri Dec 08, 2017 9:52 am
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.2 as Slave how to setup
Replies: 13
Views: 2009

Re: OpenTX 2.2 as Slave how to setup

i now configured as you desciped very good description, Thanks a lot
by matzeeg3
Fri Dec 08, 2017 8:39 am
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

What settings do you have in companion? Exactly what file did you flash? What chip does your radio have? João i attached a picture with the settings of my companion. The Flashed Filename is: opentx-9x-heli-templates-ppmca-gvars-symlimits-autosource-autoswitch-dblkeys-battgraph-nogps-de.hex i think ...
by matzeeg3
Thu Dec 07, 2017 4:46 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

I flashed it with the opentx companion don't change any settings. Bevor every thing worked fine after nothing...
by matzeeg3
Thu Dec 07, 2017 4:09 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Re: Blank screen after flashing opentx

I attached 2 picturesImageImage
by matzeeg3
Thu Dec 07, 2017 12:28 pm
Forum: SMARTIEPARTS PROGRAMMER
Topic: Blank screen after flashing opentx
Replies: 34
Views: 4358

Blank screen after flashing opentx

Hi I flashed my 9x with opentx 2.2 after that if I turn on the transmitter nothing happens. If I now try to read I get a communication error what do I wrong?
Somebody here how can help me?

Thanks.
by matzeeg3
Sat Oct 14, 2017 5:24 pm
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.2 as Slave how to setup
Replies: 13
Views: 2009

Re: RE: Re: OpenTX 2.2 as Slave how to setup

rcdiy wrote:I've written a new document for setting up the trainer
http://rcdiy.ca/opentx-guide/opentx-tra ... s/trainer/
Let me know of any errors, omissions and suggestions.
Thanks
by matzeeg3
Sun Oct 01, 2017 11:27 am
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.2 as Slave how to setup
Replies: 13
Views: 2009

Re: OpenTX 2.2 as Slave how to setup

It's a taranis x9d
by matzeeg3
Sun Oct 01, 2017 9:00 am
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.2 as Slave how to setup
Replies: 13
Views: 2009

Re: OpenTX 2.2 as Slave how to setup

The provided solution is for an older version of the open tx. In open tx 2.2 I don't have the master slave tab.
by matzeeg3
Sat Sep 30, 2017 5:18 pm
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.2 as Slave how to setup
Replies: 13
Views: 2009

OpenTX 2.2 as Slave how to setup

Hi i´m a newbee with open tx and i try to setup my radio as a slave. I setup the port and i use the simulation to test everything. now my question how do i setup my mixers and inputs that if my trainer make a move he can override my commands?
thanks

Go to advanced search