Search found 8 matches

by Elst
Sun Nov 01, 2015 4:43 pm
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

Depending on your receiver and what OSD you're using you could put together something like this: https://code.google.com/p/minoposd/wiki/AnalogRSSI
by Elst
Tue Sep 08, 2015 10:20 am
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

Ahh bummer, looks like I'm going to put that filter together after all. Thanks for your help.
by Elst
Tue Sep 08, 2015 10:06 am
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

I'm currently on 2.1.2N445, but this happens with the 2.1.2 release and any of the 2.1.2 nightlies I've tried from the passed week.
by Elst
Tue Sep 08, 2015 9:21 am
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

Any idea why I'm missing the additional input channels?

I've tried creating a new model and been through all the options, but this is all I see:

Image

and when editing:

Image
by Elst
Tue Sep 08, 2015 8:44 am
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

It's the creating an Input part that I seem to be struggling with. I only have Rud, Ele, Thr and Ail listed on the Inputs tab in Companion. If I try to add an input on this page it just creates what appears to be a sub-setting of either the Rud, Ele, Thr and Ail inputs already defined. The only tab ...
by Elst
Mon Sep 07, 2015 8:11 pm
Forum: openTx
Topic: RSSI on a ppm channel
Replies: 26
Views: 9173

Re: RSSI on a ppm channel

Hi, I have a 9XR Pro running OpenTx 2.1.2, currently on nightly 444. I've been trying for a few days to set up RSSI over a PPM channel to feed back to a Naze32 then hopefully to a MinimOSD running MWOSD 1.5. I've not had any luck feeding PWM RSSI from a D4R-ii into either the Naze or Minim. Is there...
by Elst
Fri Jul 31, 2015 9:32 am
Forum: companion9x
Topic: Settings not writing back to radio
Replies: 1
Views: 3485

Re: Settings not writing back to radio

This seems to be a problem with the 2.1 firmware. I've had chance to downgrade to 2.0.17 and the settings are saving correctly. Another issue I noticed is that the sounds played under 2.1 are all garbled; yet with 2.0 the play fine.
by Elst
Tue Jul 28, 2015 2:31 pm
Forum: companion9x
Topic: Settings not writing back to radio
Replies: 1
Views: 3485

Settings not writing back to radio

Hi, I've been having multiple issues with the Companion application while using it with my 9XR Pro. I'm using 2.1 latest nightly on Windows 8.1. Initially I was getting errors while trying to save back to the radio; some problem with temporary files. I've downloaded the latest 2.1 nightly and I am n...

Go to advanced search