Forum Upgrade

General Information & Rules
DarkMathew
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:27 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by DarkMathew » Wed Dec 02, 2015 10:41 pm

Your cleanup did a good job [WHITE SMILING FACE]
I was wondering that i could not login via tapatalk - i had been looking around here nearly every day...
Now i realised my account has been deleted.
Probably i should write more often.

Thanks for this fantastic forum

DarkMathew

User avatar
jhsa
Posts: 16031
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by jhsa » Wed Dec 02, 2015 11:57 pm

DarkMathew wrote: Probably i should write more often.

DarkMathew
Definitely. It is complicated dealing with spam. there have been constant attacks the last few months.. Sometimes they register and wait without showing any activity. Then suddenly the spam is posted..
If you didn't post as you said, you didn't show any activity, and maybe someone thought that your account was spam and mistakenly deleted it..
Please accept our apologies and welcome back.

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
Kilrah
Posts: 8917
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Forum Upgrade

Post by Kilrah » Thu Dec 03, 2015 10:46 am

We have indeed deleted all accounts that hadn't logged in in >2 weeks AND had never posted (i.e. no content would be lost).

User avatar
MikeB
9x Developer
Posts: 14035
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:24 pm
Country: -
Location: Poole, Dorset

Re: Forum Upgrade

Post by MikeB » Fri Dec 04, 2015 12:02 am

So I'm now up to 153 notifications when I click on "see all", and I still don't seem to have a way of deleting any of them.

Mike.
ersky9x/er9x developer
The difficult we do immediately,
The impossible takes a little longer!

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Fri Dec 04, 2015 6:23 am

This help?
Capture.PNG
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!


User avatar
MikeB
9x Developer
Posts: 14035
Joined: Tue Dec 27, 2011 1:24 pm
Country: -
Location: Poole, Dorset

Re: Forum Upgrade

Post by MikeB » Fri Dec 04, 2015 9:41 am

No, I tried that. The "Read" checkbox is greyed out on them all. As soon as I go to the post/pm that is the reason for the notification, the checkbox changes from normal to greyed.

Mike.
ersky9x/er9x developer
The difficult we do immediately,
The impossible takes a little longer!

User avatar
Kilrah
Posts: 8917
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Forum Upgrade

Post by Kilrah » Fri Dec 04, 2015 6:57 pm

Yeah because that notification becomes read.
As already said they can't be deleted, only marked as read.

On another note I haven't been able to connect using Tapatalk for a while, anybody else?

User avatar
jhsa
Posts: 16031
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by jhsa » Fri Dec 04, 2015 7:36 pm

I just did..

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

DarkMathew
Posts: 2
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:27 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by DarkMathew » Sun Dec 06, 2015 10:32 pm

Kilrah wrote: On another note I haven't been able to connect using Tapatalk for a while, anybody else?
Yes, i have the same problem - i am not able to connect via tapatalk anymore :(

User avatar
Kilrah
Posts: 8917
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Forum Upgrade

Post by Kilrah » Mon Dec 07, 2015 6:03 am

It works from my iPhone, but not from my Android phone anymore. Removing/readding doesn't help.

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Mon Dec 07, 2015 6:27 am

I can only think this has something to do with versions of Tapatalk - or maybe ssl?

I am using Tapatalk at the moment to post this!
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!

User avatar
Kilrah
Posts: 8917
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Forum Upgrade

Post by Kilrah » Mon Dec 07, 2015 6:51 am

Are you sure you have the latest plugin version installed on the forum?

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: RE: Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Mon Dec 07, 2015 6:52 am

Kilrah wrote:Are you sure you have the latest plugin version installed on the forum?
Definitely. Upgraded it when I did the forum upgrade.
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!

User avatar
jhsa
Posts: 16031
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by jhsa » Mon Dec 07, 2015 10:20 am

Mine still works.. I'm using it right now..

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

Daedalus66
Posts: 1620
Joined: Tue Dec 27, 2011 8:22 pm
Country: -
Location: Ottawa

Re: Forum Upgrade

Post by Daedalus66 » Mon Dec 07, 2015 12:24 pm

It's working for me.


Sent from my iPad using Tapatalk

User avatar
SR71
Posts: 104
Joined: Tue Feb 28, 2012 10:21 pm
Country: Italy
Location: Rome

Re: Forum Upgrade

Post by SR71 » Tue Dec 08, 2015 10:43 pm

Trying to connect with Tapatalk, it stays on

Connecting to server...

Forever.
I scratched the connection and added again, but no joy.
Some suggestion ? (Other connections I have work as usual)

User avatar
SR71
Posts: 104
Joined: Tue Feb 28, 2012 10:21 pm
Country: Italy
Location: Rome

Re: Forum Upgrade

Post by SR71 » Wed Dec 09, 2015 9:18 am

Maybe is there now in place some limitation about the minimum level of Tapatalk app version ?
Mine is 4.6.2.

User avatar
jhsa
Posts: 16031
Joined: Tue Dec 27, 2011 5:13 pm
Country: Germany

Re: Forum Upgrade

Post by jhsa » Wed Dec 09, 2015 9:34 am

Mine is the latest, updated yesterday. I'm posting from it.

João
My er9x/Ersky9x/eepskye Video Tutorials
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5uJhoD7sAKidZmkhMpYpp_qcuIqJXhb9

Donate to Er9x/Ersky9x:
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=YHX43JR3J7XGW

User avatar
SR71
Posts: 104
Joined: Tue Feb 28, 2012 10:21 pm
Country: Italy
Location: Rome

Re: RE: Re: Forum Upgrade

Post by SR71 » Wed Dec 09, 2015 8:39 pm

SR71 wrote:Maybe is there now in place some limitation about the minimum level of Tapatalk app version ?
Mine is 4.6.2.
It seems so: I installed the release 5.3 and finally managed to reconnect.
Apparently the new forums software is not back compatible with tapatalk 4.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: RE: Re: RE: Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Wed Dec 09, 2015 8:40 pm

SR71 wrote:
SR71 wrote:Maybe is there now in place some limitation about the minimum level of Tapatalk app version ?
Mine is 4.6.2.
It seems so: I installed the release 5.3 and finally managed to reconnect.
Apparently the new forums software is not back compatible with tapatalk 4.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk
Thanks for testing. Would be good if others who can't connect can confirm it fixes it?
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!

User avatar
Kilrah
Posts: 8917
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Forum Upgrade

Post by Kilrah » Thu Dec 10, 2015 4:00 am

Aha, the morons...
I'm set to autoupdate, so there shouldn't have been a version issue... except I have Tapatalk Pro which I bought some time ago, and it seems they've stopped updating it in favor of the "normal" Tapatalk with in-app purchase, which means I'd have to buy it again if I switched.
Seems an email is in order, given nothing states that's a deprecated version or anything.

User avatar
SR71
Posts: 104
Joined: Tue Feb 28, 2012 10:21 pm
Country: Italy
Location: Rome

Re: RE: Re: Forum Upgrade

Post by SR71 » Thu Dec 10, 2015 5:56 am

Kilrah wrote:Aha, the morons...
I'm set to autoupdate, so there shouldn't have been a version issue... except I have Tapatalk Pro which I bought some time ago, and it seems they've stopped updating it in favor of the "normal" Tapatalk with in-app purchase, which means I'd have to buy it again if I switched.
Seems an email is in order, given nothing states that's a deprecated version or anything.
Same here: I completely forgot to have purchased in the past the pro version, and the app didn't warn me.

Sent from my GT-P3110 using Tapatalk

User avatar
9XTremist
Posts: 56
Joined: Sun Oct 25, 2015 5:55 am
Country: Other
Location: San Bernaseptictank, so-cal

Re: Forum Upgrade

Post by 9XTremist » Sat Dec 19, 2015 7:19 am

Hey Rob,
In the 9XTreme add-on board section, choosing "Ascending/Descending" changes not the order of the topics according to when they were originally made (left column) but when the last post was made to each topic, (right column) except for Mike's firmware topic which remains at the top in either choice. (like a sticky)
Is there a way to change the order of the topics by date instead of by the last post date to each topic.
I'm hoping it's not the software but operator error and I just haven't figured out how to do it,

thanks
Attachments
Fri Dec 18, 2015 - 22-44-36.png
Fri Dec 18, 2015 - 22-50-26.png
If you think that musical sounds come from ESC's
then you probably believe that "Star Trek" was
filmed on "Remote Location"

User avatar
bob195558
Posts: 1381
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by bob195558 » Mon May 02, 2016 12:25 pm

Hi Rob Thomson,
I have not been receiving openrcforums.com Subscribe Topic email updates as I was before two or three days ago.
Is there any changes which could have cause this stopped behavior ?

Bob B.
RADIOS: ErSky9x on Taranis, ErSky9x on Sky9x, ErSky9x on 9Xtreme,
Er9x-FrSky on 9x-Radio with Smartieparts upgrade Programmer Board and 9x-TelemetrEZ Board.
Some help info here: (http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=7182).
Bob B.

User avatar
bob195558
Posts: 1381
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by bob195558 » Mon May 02, 2016 12:44 pm

Hi Rob Thomson,
Also I observed, dates that where posted yesterday May 1st are reported as if they were posted today May 2nd.
I do not know why this is, is there an expansion for this behavior ?

Bob B.
RADIOS: ErSky9x on Taranis, ErSky9x on Sky9x, ErSky9x on 9Xtreme,
Er9x-FrSky on 9x-Radio with Smartieparts upgrade Programmer Board and 9x-TelemetrEZ Board.
Some help info here: (http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=7182).
Bob B.

User avatar
bob195558
Posts: 1381
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by bob195558 » Mon May 02, 2016 7:13 pm

Hi Rob Thomson,
Can the tab (Report this post) in the reply message screen be moved to a different location as I have sometime hit it by mistake.
And maybe have a confirm message box to OK it before it is used.
Thank you!

Bob B.
RADIOS: ErSky9x on Taranis, ErSky9x on Sky9x, ErSky9x on 9Xtreme,
Er9x-FrSky on 9x-Radio with Smartieparts upgrade Programmer Board and 9x-TelemetrEZ Board.
Some help info here: (http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=7182).
Bob B.

User avatar
bob195558
Posts: 1381
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by bob195558 » Tue May 03, 2016 7:52 pm

I am still trying to find out why I am not receiving E-mail Notification anymore.
I have checked my email account and it is not preventing to receive openrcforums.com Edit Notifications.
I was checking the User Control Panel / Board Preferences / Edit Notification Options.
And, has this bend changed or something ? :?: :)

Bob B.
RADIOS: ErSky9x on Taranis, ErSky9x on Sky9x, ErSky9x on 9Xtreme,
Er9x-FrSky on 9x-Radio with Smartieparts upgrade Programmer Board and 9x-TelemetrEZ Board.
Some help info here: (http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=7182).
Bob B.

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Tue May 03, 2016 8:43 pm

I will check and see what the server logs say.
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!

User avatar
bob195558
Posts: 1381
Joined: Sun Dec 16, 2012 7:24 pm
Country: United States
Location: New England, Vermont
Contact:

Re: Forum Upgrade

Post by bob195558 » Sat May 07, 2016 1:42 pm

Still not receiving E-mail Notifications.
I have tried removing the Block List and Junk Mail Settings from my e-mail for a short time
and still not receiving openrcforums E-mail Notifications.

I could try opening a new e-mail account and changing my openrcforums User/Profile e-mail to it, to see if it will work ?
RADIOS: ErSky9x on Taranis, ErSky9x on Sky9x, ErSky9x on 9Xtreme,
Er9x-FrSky on 9x-Radio with Smartieparts upgrade Programmer Board and 9x-TelemetrEZ Board.
Some help info here: (http://openrcforums.com/forum/viewtopic.php?f=95&t=7182).
Bob B.

User avatar
Rob Thomson
Site Admin
Posts: 4531
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:34 am
Country: United Kingdom
Location: Albury, Guildford
Contact:

Re: RE: Re: Forum Upgrade

Post by Rob Thomson » Sat May 07, 2016 1:56 pm

bob195558 wrote:Still not receiving E-mail Notifications.
I have tried removing the Block List and Junk Mail Settings from my e-mail for a short time
and still not receiving openrcforums E-mail Notifications.

I could try opening a new e-mail account and changing my openrcforums User/Profile e-mail to it, to see if it will work ?
I don't think that will make any difference.

The mails are leaving out server. They just never arrive!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Slope Soaring, FPV, and pretty much anything 'high tech'
...........if you think it should be in the wiki.. ask me for wiki access, then go add it!

Post Reply

Return to “General Information & Rules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest