Aux 3 switch problems .

General Information & Rules
Post Reply
strilen
Posts: 9
Joined: Sat Dec 15, 2012 8:51 am
Country: Norway

Aux 3 switch problems .

Post by strilen » Sat Jul 26, 2014 8:51 pm

I have flashed my Turnigy 9xr with open Tx ver: 2.0.7
The three way switch AUX 3 is only showing ID0 in the first pos. ID1 in next pos .but will not show ID2 in last pos., showing ID1 here too.
I have change the switch , checked both and they are OK .
Also checked the wiring , OK .
I also flashed with ver: 2.0.8 but still same problem.
I also have tryed to find with older vers. but ver. 2.0.8 is allwys coming up .
Is there somebody who has the same trouble and has find a solution ?
Or, can work it out for me ?

User avatar
Kilrah
Posts: 8771
Joined: Sat Feb 18, 2012 6:56 pm
Country: United Arab Emirates

Re: Aux 3 switch problems .

Post by Kilrah » Sun Jul 27, 2014 7:36 am

Would be worth checking the switch's wiring all the way from it to the processor. There's likely a broken connection in the ID2 line.

Sent via mobile

strilen
Posts: 9
Joined: Sat Dec 15, 2012 8:51 am
Country: Norway

Re: Aux 3 switch problems .

Post by strilen » Sun Jul 27, 2014 9:30 am

OK, I will do an better checking of the wiring all the way .
Thanks for your reply .

strilen
Posts: 9
Joined: Sat Dec 15, 2012 8:51 am
Country: Norway

Re: Aux 3 switch problems .

Post by strilen » Sun Jul 27, 2014 12:06 pm

Have fixed the problem .
It was one wire from the 3 way switch who ad failed in the 10 pole plug going to main board ( bad work from factory ) .
Now i want to find the mark and discription of the plugs and crimp terminal used on the main board .
Anybody know ?

Post Reply

Return to “General Information & Rules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest