Search found 4 matches

by manu84
Wed Jan 18, 2017 9:41 am
Forum: OpenLRSng
Topic: [SOLVED] rssi not working when using frsky hub
Replies: 1
Views: 1249

[SOLVED] Re: rssi not working when using frsky hub

Hello all, I reply to myself, 'cause I found the solution. The problem was the openXsensor delay between each frame was too short! By default it is set to 200ms (INTERVAL_FRAME1 in oxs_out_frsky.h, version 5.0), and this too short for OpenLRSng software to push the RSSI on the telemetry. So I test w...
by manu84
Tue Jan 17, 2017 6:36 pm
Forum: OpenLRSng
Topic: [SOLVED] rssi not working when using frsky hub
Replies: 1
Views: 1249

[SOLVED] rssi not working when using frsky hub

Hello all, I just replace my d8r receiver with a wolf box and openlsrng. I start to integrate my openxsensor bord connected to the tx pin of the receiver. I well receive all captor but when I connect it I loose rssi indicator...if I remove the tx connection then the rssi come back ! I must add that ...
by manu84
Sun Apr 03, 2016 1:48 pm
Forum: openTx
Topic: VMWARE image ready to compile opentx??
Replies: 0
Views: 2338

VMWARE image ready to compile opentx??

Hello all!

Is there somebody who could send me a VMWARE image ready to compile OpenTX ( much better if ready also with ARM tool chain ;-) ?

Regards

Emmanuel
From France
by manu84
Sun Apr 03, 2016 1:29 pm
Forum: openTx
Topic: OpenTX 2.1 telemetry system preview
Replies: 281
Views: 72482

OpenTX 2.1 telemetry system preview : value display and "small" digit

Hello, I use OpenTX on a Turnigy 9x with the AR9X custom board. Well, I would like to talk about the display value, precisely the "small" digit. I use the telemetry to monitor my battery and capacity use. The problem is I have 10 000 mah battery and when I pass from 999 to 1000 mah, the last digit b...

Go to advanced search